Påmelding

Nye kurs starter tirsdag 9.januar 2018!

Påmeldingen er nå åpen: 

Kursrunden går over 8 tirsdager fra 9.januar (uke 2) til 6.mars (uke 10) 2018, med kurspause 20.februar (uke 8, vinterferien). Klassene varer i 1 klokketime, se timeplan for den aktuelle kursrunden.

Sted

Vi flytter til nye og større lokaler nær Carl Berner, og gleder oss til å ta i bruk de fine dansesalene på Musikkteaterhøyskolen – i Trondheimsveien 137.

Pris

 Påmelding  Første kurs Andre kurs
 Par 2000,- (1000,- pr pers) 1200,- (600,- per pers)
 Enkeltvis 1200,- 1200,-
 Føre på ekstra kurs (gjelder Rueda- og Salsa-kursene):
– Vanlig påmelding på 1 kurs + kr 400,- for å føre på 1 ekstra kurs
– Vanlig påmelding på 2 kurs + kr 200,- for å føre på 1 ekstra kurs

Vi tar forbehold om ledig kapasitet for å kunne tilby alle rabattene.

SalsaNor-medlemmer får 50,- i rabatt ved påmelding til SalsaNor Oslos kurs, og rabatt på enkelte andre SalsaNor-arrangementer, som Ruedakongressen. SalsaNor-medlemskap koster 100,- og medlemsfordeler gjelder for både året du kjøper medlemskap og det påfølgende året.
Bli SalsaNor-medlem her! 

Generelt om påmelding

Det er begrenset antall plasser på kursene. Førstemann til mølla!
Hvis du ønsker å delta på en kombinasjon av kurs som er oppgitt i tabellen over men ikke tilgjengelig i påmeldingsskjemaet så ta kontakt med oslo@salsanor.no.

Om påmelding i par

På noen av kursene åpner påmeldingen med par-påmelding. Påmelding i par gjøres for å få jevn balanse på kursene, når man danser på kursene så bytter man partner kontinuerlig. Hvis det blir ledig kapasitet for ekstra følgere vil det åpnes for enkeltvis påmelding.
For å kunne tilby plass til flere følgere tilbyr vi førere ekstra rabatt for å føre på et ekstra par-kurs. 

Parpåmelding gjelder for Cubansk Salsa Videregående og alle Rueda-kursene.
Enkeltpåmelding er tilgjengelig på Salsa Nybegynnerkurs og på Cuban Movements. (Selv om Cuban Movements er en soloklasse kan parpåmelding allikevel benyttes i påmeldingsskjemaet for rabatt.)

Hva som til enhver tid er ledig kan du sjekke i påmeldingsskjemaet.
Påmelding i par krever at en i paret fører og en følger.
Vi anbefaler å snakke med andre som kan være interesserte i å gå på kurs, og melde seg på i par.
Se vår Facebook-side facebook.com/salsanor.oslo for fortløpende informasjon. Vi kan også være behjelpelige med å koble følgere og førere.

Ny deltaker? / prøvetime

For nye deltakere på Rueda-kursene vil første time være en prøvetime, for å se om nivået passer deg. Det gjelder også når du vil avansere fra ett nivå til et annet. Instruktøren vil avgjøre om du kan følge det aktuelle kurset/nivået, eller om det er nødvendig å delta på et annet nivå først.

Vi tilbyr gratis prøvetime for nye deltagere hvis det er ledig kapasitet på kurset. Forutsetningen er at du har sjekket at du matcher det beskrevne nivået, og på Ruedakurs må du normalt komme som par.
Ta kontakt med oslo@salsanor.no på forhånd hvis dette er interessant for deg.


Velkommen på kurs!

Ta gjerne kontakt med oslo@salsanor.no hvis du har spørsmål.