TILT Takeover på Sentralen 25.nov

Er du mellom 13 og 25 år og har lyst på en annerledes lørdagskveld med dans og musikk?

25.november inviterer Panta Rei Danseteater til fest på Sentralen i samarbeid med scenekunstnerne og organisasjonene som holder til der:

Program:

17.30: Åpning!
18.00: Vi oppdager Sentralen sammen med Soul Sessions Oslo, dansecrewet Cre8, Salsa NOR, Schous ungdomskompani & Schous dansekompani, FORESTILLINGEN av Jessen/Fallmyr, TekstLab og TILT-ungdom fra Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Oslo.
20.00: Felles Jam i marmorsalen med Oh Mama! Crew og DJ skolen.

Følg med for mer info og detaljert program på FacebookInstagram: TILTDANS

TILT på Sentralen er en del av Panta Rei Danseteaters TILT prosjekt som er et danseprosjekt over tre år (2015-2017) støttet av Sparebankstiftelsen DNB. Les mer om TILT under.

Inngang 30 kr.

Hva er TILT?

TILT er et danseprosjekt over tre år (2015-2017) støttet av Sparebankstiftelsen DNB. Målet er å få store deler av Østlandet til å danse. Panta Rei Danseteater samarbeider med tre regionteatre over prosjektperioden og skaper en ny produksjon for turné hvert år. Turneene følges opp av skreddersydde danseprosjekter i hver kommune og hver by. Panta Rei Danseteater leder TILT og samarbeider med Scenekunst Østfold, Teater Innlandet og Brageteatret for co-produksjoner og prosjekter i de forskjellige regionene.

Dans er kunst – dans virker samlende – dans skaper glede
TILT skal både gi gode kunstopplevelser, skape danseglede og være utgangspunkt for diskusjoner og samtaler. Vi ønsker å skape forståelse for hva dans er, og at dans er for alle! Ved å samle både profesjonelle, barn og unge, eldre og den generelle befolkningen i regionene gjennom dansen ønsker vi å skape engasjement og nye arenaer å uttrykke seg på.

Så langt har TILT vært i Østfold (2015) og i Innlandet (2016). Danseprosjektene har vært mange og varierte; Forestillinger, film, danseverksteder, seminarer og stedsspesifikke koreografier er noe av det de over 50 000 menneskene som har vært med i TILT så langt har kunnet oppleve. Nå i 2017 er TILT i Oslo og Buskerud.

PRD har fått støtte til tre nye år med TILT: Oslo og Midt Norge (2018), Innlandet (2019), Akershus (2020). I disse årene samarbeider kompaniet med Dansens Hus, DansiT og Teater Innlandet.

For mer info se: tiltdans.no