Nye kurs fra 9.januar med SalsaNor Oslo

SalsaNor Oslo utvider i 2018 og smeller i gang det nye året med hele seks ulike kurstilbud på tirsdager! Som Oslos eneste danseskole tilbyr vi tre nivåer i ringdansen Rueda de Casino. I tillegg har vi Cubansk Salsa på to ulike nivå, og en soloklasse i Cuban Movements med fokus på egenutvikling i Cubansk dans.

Nytt av året er at vi har fått med på laget nok en anerkjent rueda-instruktør i Oslo/Norge, Kristian W. Ackermann. Han vil undervise Rueda Øvet i vår.

Reidun Svabø gjør comeback som instruktør, og skal sammen med Livan Rondon ta i mot helt nye deltagere som tar sine første Salsa-trinn. Så kjenner du noen som er nysgjerrige på Salsa – send dem til SalsaNor og la dem oppdage en ny verden med oss!

Instruktørene Lisa Ask og Bernt Rygg er med videre, Lisa med timer i Cuban Movements og Cubansk Salsa videregående, og Bernt med Rueda videregående og avansert.

Vi gleder oss!

I tillegg flytter vi til nye og større lokaler nær Carl Berner, og gleder oss til å ta i bruk de fine dansesalene på Musikkteaterhøyskolen – i Trondheimsveien 137.

Første 8-ukers kursrunde starter tirsdag 9. januar!
Påmelding åpner fredag 15.desember. Sikre deg plass før jul og meld dere på når påmeldingen åpner!

For mer info: timeplan og påmelding.