Om påmelding

Nye kurs starter tirsdag 20.mars 2018!

Påmeldingen åpner 5.mars kl 21: kurs.oslo.salsanor.no

Du finner informasjon om timeplan, instruktører og stedkurssiden.

Pris

 Påmelding  Første kurs Andre kurs  
 Par 2000,- (1000,- pr pers) 1200,- (600,- per pers)
– i samme påmelding som første kurs
 Enkeltvis 1200,- 1200,- (krever ny påmelding)

Priseksempel: Et par som er med på 2 kurs + en av dem er fører på et tredje kurs:  
prisen er 2000 + 1200 + 200 = 3400,- for til sammen 5 kurs (2 for følger, 3 for fører), altså 1800,- for fører og 1600,- for følger.

Rabatter

Par-påmelding: Melder du deg på i par så får du ekstra rabatt om paret melder seg på to kurs i samme påmelding. Se priser i tabellen over. Vi bytter partnere i klassene, så ordningen med par-påmelding gjøres for at vi skal få en jevnest mulig balanse i klassene, siden vi fokuserer på pardans.

Vil du føre på et ekstra kurs?
Er du påmeldt i par eller enkeltvis på et kurs kan du være med og føre på 1 ekstra kurs for 400,- (evt. 200,- hvis du er påmeldt 2 kurs i par eller enkeltvis). Ta kontakt med oslo@salsanor.no for registrering.

Studentrabatt kr 200,- pr påmelding. Ta med gyldig stundent-ID ved oppmøte.

SalsaNor-medlemmer får 50,- i rabatt ved påmelding til SalsaNor Oslos kurs, og rabatt på enkelte andre SalsaNor-arrangementer. SalsaNor-medlemskap koster 100,- og medlemsfordeler gjelder for både året du kjøper medlemskap og det påfølgende året.
Bli SalsaNor-medlem her! 

Vi tar forbehold om ledig kapasitet for å kunne tilby alle rabattene.

Generelt om påmelding

Det er begrenset antall plasser på kursene. Førstemann til mølla!
Hvis du ønsker å delta på en kombinasjon av kurs som er oppgitt i tabellen over men ikke tilgjengelig i påmeldingsskjemaet så ta kontakt med oslo@salsanor.no.

Merk! Riktig start-tidspunkt finner du i timeplanen. I påmeldingskvitteringen du får på e-post vil det stå at start-tidspunkt er kl 12.00. Det er kun fordi påmeldingen kun kan ha ett starttidspunkt, og ikke et som er tilpasset valg av kurs.

Om påmelding i par

Det er åpnet for påmelding i par på alle våre kurs. Påmelding i par gjøres primært for å få jevn balanse mellom antall fører og følgere på kursene. I tillegg har vi åpnet for noen få enkeltplasser, og etterhvert som det blir ledig kapasitet vil det åpnes for flere enkeltplasser. Den siste tiden har det vært litt større interesse blant følgere enn førere, og derfor tilbyr vi nå førere rabatt for å delta på ekstra kurs. Vi anbefaler å snakke med andre som kan være interesserte i å gå på kurs, og melde seg på i par. Se vår Facebook-side facebook.com/salsanor.oslo for fortløpende informasjon. Vi kan også være behjelpelige med å koble følgere og førere.

Hva som til enhver tid er ledig kan du sjekke i påmeldingsskjemaet.

Ny deltaker? / prøvetime

For nye deltakere på Rueda-kursene vil første time være en prøvetime, for å se om nivået passer deg. Det gjelder også når du vil avansere fra ett nivå til et annet. Instruktøren vil avgjøre om du kan følge det aktuelle kurset/nivået, eller om det er nødvendig å delta på et annet nivå først.

Vi tilbyr gratis prøvetime for nye deltagere hvis det er ledig kapasitet på kurset. Forutsetningen er at du har sjekket at du matcher det beskrevne nivået, og på Ruedakurs må du normalt komme som par.
Ta kontakt med oslo@salsanor.no på forhånd hvis dette er interessant for deg.


Velkommen på kurs!

Ta gjerne kontakt med oslo@salsanor.no hvis du har spørsmål.